Description
Probiotyk Mycobiotic 100g Probiotyk Mycobiotic jest jednym z lepszych probiotyków na rynku. Wspomaga naturalne procesy stabilizacyjne mikroflory jelitowej w przypadku pojawienia się np. grzybicy układu pokarmowego oraz dysbakteriozy układu pokarmowego. Dlaczego Mycobiotic?Jest to produkt polskiego producenta firmy Biotic Foods Sp. z o.o., który cechuje się unikatowymi właściwościami probiotycznymi co potwierdzają zgłoszenia patentowe do Polskiego Urzędu Patentowego, Europejskiego Urzędu Patentowego oraz Urzędu Patentowego USA. Jego skuteczność jest potwierdzona oficjalnymi badanami. Probiotyk Mycobiotic posiada specjalne 3 szczepy bakterii w bardzo dużej koncentracji 17mld w jednej porcji produktu. Bifidobacterium animalis AMT 30 Lactobacillus Plantarum AMT 14 Lactobacillus Plantarum AMT 4 Właściwości szczepów zawartych w probiotyku Mycobiotic mają duży wpływ na ogólną poprawę składu jakościowego i ilościowego mikrobiomu jelitowego wspomagają procesy prowadzące do ograniczenia namnażania się bakterii patogennych mogą prowadzić do redukcji toksyn wytwarzanych przez mikroorganizmy negatywnie wpływające na zdrowie człowieka wspomagają prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego Warto dodać, że probiotyki Nature Science Nie zawierają substancji konserwujących Nie zawierają glutenu Nie zawierają substancji słodzących Sposób użycia jedną porcję 5 g (dwie miarki) rozpuścić w niewielkiej objętości wody lub soku oraz wymieszać. Stosować w zależności od indywidualnych potrzeb, nie częściej niż 2 razy dziennie. Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu. Zalecana porcja do spożycia – 5 g – nie częściej niż 2 razy dziennie. Wartości odżywcze 100g 5g (porcja) Wartość energetyczna 1523 kJ / 364 kcal 76,2 kJ / 18,2 kcal Białko 0,4g 20 mg Węglowodany 86g 4,3g Tłuszcz 0,1g 5mg Lactobacillus plantarum AMT14 1,2×1011 jtk 6×109 jtk Lactobacillus plantarum AMT4 1,2×1011 jtk 6×109 jtk Bifidobacterium animalis AMT30 1×1011 jtk 5×109 jtk Składskrobia kukurydziana, stearynian magnezu, bakterie kwasu mlekowego: Lactobacillus plantarum AMT4 minimum 1 200 000 000 jednostek tworzących kolonie/g (1,2×109 jtk/g), Lactobacillus plantarum AMT14 minimum 1 200 000 000 jednostek tworzących kolonie/g (1,2×109 jtk/g), Bifidobacterium animalis AMT30 minimum 1 000 000 000 jednostek tworzących kolonie/g (1×109 jtk/g), stearynian magnezu Warunki przechowywania Produkt należy przechowywać w temperaturze 2-8 stopni celsjusza. Dopuszcza się wyższą temperaturę na czas transportu Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
pyłek pszczeli, objawy zrostu kości, zenella, odbijanie się w ciąży, leki na cholesterol bez recepty, laxol czopki, cellcept 500, jak jeść pyłek pszczeli, wodogłowie, mleko odciagniete ile moze stac, czy kolchicyna jest na receptę, sol 3 procentowa do inhalacji, bioaron d, jak szybko pozbyć się bólu gardła, pulsoksymetr wynik 93, nolpaza control, skyn intense feel, sudafed dex
yyyyy